• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Το ΚΔΑΠ Kinesis τιμά την Οικογένεια

Οι διακοπές τελείωσαν και με παιδικές φωνούλες γέμισε και πάλι το ΚΔΑΠ Kinesis! Ο κάθε μικρός μας φίλος είχε να μας διηγηθεί και μία ιστορία για το πώς πέρασε τις διακοπές του Πάσχα και με ποιους συγγενείς συναντήθηκε. Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν τη συζήτηση, μιλήσαμε για το γενεαλογικό μας δέντρο και έφτιαξε ο καθένας το δικό του. Κόψαμε το δέντρο, διαλέξαμε τα προσωπάκια που αντιστοιχούν στα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τα χρωματίσαμε. Συναρμολογήσαμε την κατασκευή μας και το δέντρο μας έτοιμο!

Στο ΚΔΑΠ Κinesis δεν απουσίασε ούτε αυτήν την εβδομάδα το αγαπημένο μάθημα των παιδιών το οποίο ακούει στο όνομα ”Φτιάξ’ το μόνος σου”. Αυτήν τη φορά το μάθημα ήταν αφιερωμένο στη μαμά μας! Ό κάθε μικρός καλλιτέχνης έφτιαξε τη δική του μαμά πάνω σε μια πάνινη τσάντα. Σχεδιάσαμε το πρόσωπο της μαμάς, χρωματίσαμε και τελειοποιήσαμε με λουλούδια και καρδούλες! Κι αυτό θα είναι το φετινό μας δώρο στις μανούλες μας!

Μετά τις διακοπές του Πάσχα, οι μικρές μας χορεύτριες ήταν στην ώρα τους στην αίθουσα χορού. Λίγο ζέσταμα να ξεσκουριάσουμε και ξανά θυμηθήκαμε τις χορογραφίες μας στη zumba και στις μαζορέτες!

Μία ακόμη νοστιμιά ετοίμασαν οι σεφ του ΚΔΑΠ Kinesis! Με λίγα υλικά όπως τριμμένο κασέρι, αυγά, αλεύρι και λίγο αλάτι φτιάξαμε ένα εύπλαστο ζυμαράκι και στη συνέχεια ζυμώσαμε μικρές μπαλίτσες, τις κυλήσαμε σε τριμμένη φρυγανιά προσθέσαμε λίγο ακόμη τριμμένο κασέρι από πάνω και τα φουρνίσαμε. Σύντομα ήταν έτοιμες οι υγιεινές μας κασεροκροκέτες φούρνου να τις γευτούμε!

Με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε η εβδομάδα μας που ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά μας! Σας ευχόμαστε καλό σαββατοκύριακο και…μην ξεχάσουμε την Κυριακή να ευχηθούμε “Χρόνια πολλά” στις μανούλες μας και να τις δώσουμε ένα γλυκό φιλί!

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com