• Τηλ.: 2341 022220
  • Ώρες λειτουργίας; 13:00 - 21:30
  • Διεύθυνση; Εθ. Αντιστάσεως 27

Το ΚΔΑΠ Kinesis πάει παραλία

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δε θα μπορούσε η εβδομαδιαία μας θεματική να είναι άλλη από τη «Βόλτα στην παραλία»! Έτσι την ώρα των εικαστικών οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιούργησαν το βασικό ‘εργαλείο’ των παιδιών για τη θάλασσα, τα κουβαδάκια. Σχεδίασαν και έκοψαν τα κομμάτια και τα κόλλησαν…πάμε παραλία!

Στην παραλία μετά το παιχνίδι χρειαζόμαστε ένα σνακ…έτσι οι μικροί μας σεφ έφτιαξαν δύο συνταγές, μία αλμυρή και μία γλυκιά ώστε να έχουν ποικιλία. Η αλμυρή λιχουδιά ήταν αφράτα τυροπιτάκια και η γλυκιά κουλουράκια τρούφας! Τώρα είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τα στομαχάκια τους.

Άλλο ένα μάθημα εικαστικών πραγματοποιήθηκε στο ΚΔΑΠ kinesis for kids κι αυτό ήταν παιχνιδιάρικες σαγιονάρες για την παραλία. Σχεδιάσαμε, κόψαμε, συναρμολογήσαμε και η κατασκευή μας πήρε μορφή σύντομα.

Φυσικά δε γινόταν να μη δώσουμε και στη δομή μας μία θαλασσινή νότα. Έτσι ξεκινήσαμε τη διακόσμηση της με φτυαράκια, σωσίβια και πολύχρωμες μπάλες θαλάσσης!

Άλλο ένα μάθημα κηπουρικής παρακολούθησαν οι κηπουροί του ΚΔΑΠ Kinesis. Οι μικροί μας φίλοι έμαθαν χρήσιμα πράγματα για το θυμάρι! Αρχικά παρακολουθήσαμε ένα βίντεο σχετικά και τις ιδιότητες του θυμαριού κι έπειτα, οι μικροί μας φίλοι φύτεψαν το θυμάρι μας! Κάπως έτσι πέρασε όμορφα και δημιουργικά η ώρα μας!

Η θαλασσινή μας βόλτα ολοκληρώθηκε! Να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας από τη Δευτέρα.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com