• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Τα ΚΔΑΠ Kinesis τιμούν τη γιορτή της μητέρας

Άλλη μία εβδομάδα τηλεμαθημάτων των δομών μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη γιορτή της μητέρας να αποτελεί κεντρικό θέμα πολλών δραστηριοτήτων μας. Έτσι, στα εικαστικά και στη ζωγραφική οι καλλιτέχνες μας έφτιαξαν χαρούμενες λουλουδένιες κάρτες τις οποίες γέμισαν με όμορφες ευχές αφιερωμένες στις μανούλες τους, ενώ στο θεατρικό παιχνίδι αναπαράστησαν το αγαπημένο πράγμα που κάνει η μαμά τους γι’ αυτούς. Ακόμη την ώρα της μαγειρικής οι μικροί μας σεφ, παρέα με της μαμάδες τους, έφτιαξαν λαχταριστά μαλακά μπισκότα σοκολάτας γεμάτα αγάπη.

Επιπλέον, στο μάθημα των πειραμάτων οι εν δυνάμει επιστήμονές μας ανάμειξαν διάφορα σπιτικά προϊόντα με νερό ανακαλύπτοντας τα ομογενή και ετερογενή μείγματα. Παράλληλα στη ρομποτική, μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι, τα παιδιά δημιούργησαν το δικό τους βυθό, επέλεξαν τα αγαπημένα του ψάρια και τα προγραμμάτισαν ώστε να πραγματοποιούν συγκεκριμένες κινήσεις. Εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους και ο χορός των ψαριών τους ξεκίνησε.

Στη δημιουργική γραφή μείναμε σε αυτό το καλοκαιρινό κλίμα και με τη βοήθεια ερωτήσεων οργανώσαμε το ιδανικό ταξίδι για εμάς. Στη φιλαναγνωσία διαβάσαμε το παραμύθι «Χαρούμενος Ονειροπόλος» και συζητήσαμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όνειρα και να πιστεύουμε σε αυτά. Έτσι, ονειρευτήκαμε και ταξιδέψαμε σε μέρη τα οποία ελπίζουμε να επισκεφθούμε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Από την εβδομάδα μας εννοείται πως δεν έλειπαν τα ξεχωριστά διαδικτυακά μας παιχνίδια και οι αθλητικές μας δραστηριότητες. Έτσι στη γυμναστική κάναμε ασκήσεις ενδυνάμωσης χεριών και ποδιών, ενώ στο καράτε συνεχίσαμε να μαθαίνουμε καινούριες κινήσεις αυτοάμυνας. Τέλος, στο μάθημα χορού εμπλουτίσαμε τη χορογραφία μας με καινούριες κινήσεις και συνεχίσαμε την εξάσκησή μας μέχρι να τη μάθουμε τέλεια.

Ενημερωτικό δελτίο