• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Στολισμένα δέντρα σημαίνει χαμογελαστά προσωπάκια

  Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Κάθε χρόνο την περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, καθώς γεμίζει τις καρδιές μας με χαρά, ευτυχία και όμορφα συναισθήματα. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παραδόσεις που τηρούνται κάθε χρόνο στα σπίτια μας. Η μυρωδιά χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων και το άκουσμα γιορτινής μουσικής δημιουργεί συναισθήματα αρμονικά, θετικά και μεστά.

Κυριευμένοι λοιπόν για τα καλά από το πνεύμα των Χριστουγέννων και εμείς στις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for junior, αποφασίσαμε ότι ήρθε επιτέλους οι ώρα να στολίσουμε και τα δικά μας δέντρα. Δέντρα πρωτότυπα, με μεγάλη συναισθηματική αξία, με στολίδια τα οποία είναι όλα φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία από τα παιδιά μας. Μετά από πολύ καιρό και από μεγάλη προετοιμασία και ομαδική εργασία, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν τους καρπούς των κόπων τους, τα στολίδια τους, να διακοσμούν τα δέντρα μας.

Από τις μικρές γιορτούλες που διοργανώσαμε για να στολίσουμε τα δέντρα μας δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγαπημένοι μας γονείς, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των παιδιών τους. Επιπλέον, μοιράστηκαν μαζί τους όμορφες στιγμές και εμπειρίες, όπως είναι ο στολισμός τους χριστουγεννιάτικου δέντρου. Έτσι, με όμορφη και ευχάριστη διάθεση ξεκινήσαμε το στολισμό μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα συνεργασίας, τα παιδιά μας έβαλαν το καθένα το δικό του λιθαράκι και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε καθώς τα δέντρα μας έγιναν όμορφα και εντυπωσιακά. Τα μικρά μας ξωτικά, φορώντας σκουφάκια και στέκες χριστουγεννιάτικες έδειχναν τον ενθουσιασμό και την περηφάνια τους, καθώς ο στολισμός του δέντρου αποτέλεσε μέσο για να εκφράσουν το προσωπικό τους στοιχείο και τη δική τους αισθητική. Η χαρά τους μας παρέσυρε να νιώσουμε και εμείς ξανά παιδιά μαζί τους και να διασκεδάσουμε.

Με τα δέντρα μας πια να φωτίζουν σε πολύχρωμους ρυθμούς, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, παίξαμε και δοκιμάσαμε πεντανόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν όμως και μια σειρά από εκπλήξεις από αυτή την ξεχωριστή ημέρα χαράς για τα παιδιά μας. Οι μποτούλες του Άι Βασίλη που κρεμάσαμε έκαναν μεγαλύτερη τη χαρά των παιδιών με τα όμορφα δωράκια που έκρυβαν. Τι καλύτερο από μια μικρή ανταμοιβή για τη χαρά που εισπράξαμε από τα μικρά μας ταρανδάκια!!! Περιμένουμε λοιπόν με χαρά τις ημέρες των εορτών και φυσικά το καινούριο έτος έχοντας τη σιγουριά πως θα είναι εξίσου δημιουργικό και ευχόμαστε η υγεία και η αγάπη να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύουν.

 

Ενημερωτικό δελτίο