• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού αφορά σε μία ελεύθερη ημέρα από μαθήματα, αφιερωμένη σε αθλητικές δραστηριότητες κι ενδοσχολικούς αγώνες. Για τους μαθητές που αγαπούν τη γυμναστική είναι μία από τις καλύτερες σχολικές ημέρες, ενώ για τα παιδιά που την αγαπούν λιγότερο τους δίνεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί της και να τη γνωρίσουν καλύτερα. Επιπλέον, ο κάθε μαθητής/τρια που παίρνει μέρος στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού αποκομίζει χρήσιμα εφόδια, όπως ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας, των κοινωνικών δεξιοτήτων του, ενθάρρυνσης, σεβασμού, ομαδικού πνεύματος, κοινωνικοποίησης.

Έτσι με αφορμή αυτήν την ημέρα, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς φιλοξένησε τις δομές ΚΔΑΠ Kinesis και το γυμναστήριο Kinesis Gym. Στη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε μάθημα Zumba, χορεύοντας σε ρυθμούς latin και salsa, μάθημα καράτε, καλλιεργώντας τις τεχνικές άμυνας κι επίθεσης και σκυταλοδρομίες, που βοηθούν στην ενίσχυση της ταχύτητας.

Η παρουσίαση της Zumba έγινε από την zumba instructor κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, που διδάσκει στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis το εν λόγω μάθημα, καθώς και το μάθημα καράτε από τον κ. Αντώνη Γιαννακίδη που διδάσκει στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis το μάθημα του καράτε και του Brazilian Jiu-Jitsu.

Με την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων υπήρχαν μόνο χαμογελαστά προσωπάκια, γεμάτα ενέργεια από την έντονη ημέρα αθλητισμού· ήταν μία γεμάτη ημέρα για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Ευχαριστούμε πολύ για τη πρόσκληση και τη φιλοξενία το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και τη διευθύντρια κ. Αφροδίτη Ντίνου.

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com