• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Οι σχολικές κατασκευές ολοκληρώθηκαν στο ΚΔΑΠ Kinesis

Τα σχολεία ξεκίνησαν και οι μικροί καλλιτέχνες δημιούργησαν σχολικές κατασκευές στο ΚΔΑΠ Kinesis.

Πρώτη μας κατασκευή, την ώρα των εικαστικών οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα πορτραίτο για φωτογραφίες! Αρχικά, οι μικροί μας φίλοι σχεδίασαν και έκοψαν διάφορα κομμάτια και στη συνέχεια τα κόλλησαν. Αφού ολοκληρώσαμε την κατασκευή μας,  βγάλαμε πολλές φωτογραφίες. Μια ακόμη κατασκευή, χρήσιμη για τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία, ήταν μία τριπλή μολυβοθήκη, από ανακυκλώσιμα υλικά. Το κάθε παιδί τη διακόσμησε όπως επιθυμούσε και ανυπομονούσανε να γυρίσουν σπίτι να τη γεμίσουν!

Έφτασε η ώρα και για το αγαπημένο μάθημα των παιδιών το οποίο είναι φυσικά το Master Chef! Έτσι λοιπόν, ο φούρνος του ΚΔΑΠ Kinesis ήταν έτοιμος να φτιάξει ένα υγιεινό σνακ για το σχολείο· κι αυτό δεν ήταν άλλο από τις μπάρες. Οι μικροί μας μάγειρες σήκωσαν μανίκια και έτοιμοι για ένα ταξίδι γεύσης! Αρχικά, οι μικροί μας φίλοι φόρεσαν τις ποδιές τους και σήκωσαν μανίκια! Σε ένα μπολ ρίξαμε τα φουντούκια και τις σταφίδες και τα θρυμματίσαμε. Στη συνέχεια ρίξαμε τη βρώμη και την κανέλα και τέλος το μέλι για να ‘δέσει’ το μείγμα μας. Απλώσαμε το μείγμα μας στο ταψί, το ψήσαμε για 10΄ κι έπειτα κόψαμε σε ορθογώνιο σχήμα.

Άλλη μία fimoκατασκευή ολοκληρώθηκε στο μάθημα “Handmade Art” του ΚΔΑΠ Kinesis for kids! Μιας και το θέμα εβδομάδας μας είναι το σχολείο, φτιάξαμε διακοσμητικά τερατάκια για το μολύβι μας. Διαλέξαμε το χρώμα της αρεσκείας μας και πλάσαμε. Δώσαμε σχήμα στην κατασκευή μας, προσθέσαμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του και τα ψήσαμε στους 100 βαθμούς για 15′. Η πολύχρωμη δημιουργία μας είναι έτοιμη να στολίσει τα μολύβια μας!

Στην ώρα του μαθήματος ‘Φτιαξ’ το μόνος σου’ φτιάξαμε τα δικά μας τετράδια όπως μας άρεσε. Επιλέξαμε ανάμεσα από πολύχρωμα και γυαλιστερά υφάσματα και ευφάνταστες κορδέλες και τα διακοσμήσαμε όπως θέλαμε!

Τέλος, αυτήν την εβδομάδα με τους μικρούς μας φίλους τσεκάραμε τις δεξιότητες μας παίζοντας! Φτιάξαμε ανθρωπάκια με καλαμάκια, συγχρονίσαμε χέρια και πόδια και μεταφέραμε φυσώντας ένα μπαλάκι μέσα σε έναν λαβύρινθο από καπάκια! Τσεκάραμε ακόμη την ισορροπία μας μεταφέροντας μπαλάκια με κουτάλια ο ένας στον άλλον!!Στην συνέχεια παίξαμε ένα διαφορετικό «σπασμένο τηλέφωνο». Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον ό,τι νιώθαμε πως μας ζωγραφίζουν στην πλάτη!

Περιμένουμε την καινούρια εβδομάδα να δούμε τι μας επιφυλάσσει! Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com