• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Οι καλοκαιρινοί σουπερήρωες του ΚΔΑΠ Kinesis

Γεμάτη έμπνευση και δημιουργία ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics , καθώς υπήρχε ποικιλία δραστηριοτήτων. Θεατρικό παιχνίδι, virtual education, χορός, ρομποτική, εικαστικά, ζωγραφική ήταν κάποιες από αυτές.

Αρχικά, μια νέα θεματική ενότητα περίμενε τα παιδιά, αυτή των Super ηρώων. Μέσα από τη ζωγραφική και τα εικαστικά τα παιδιά έβαλαν όλο το ταλέντο τους και επιμελήθηκαν την ενδυμασία των αγαπημένων τους ηρώων, ενώ παράλληλα δεν έλειπαν και οι κατασκευές με το αντίστοιχο θέμα, για να διακοσμήσουν τη δομή μας. Φυσικά, το θεατρικό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα από αυτό των Super ηρώων, όπου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν τον αγαπημένο τους ηρώα και στη συνέχεια να τον μιμηθούν.

Οι καλοκαιρινές δημιουργίες δεν σταματούν εκεί, καθώς τα παιδιά μας εξέπληξαν ακόμα μια φορά με τις κατασκευές τους. Πολύχρωμα καλαμάρια, κουβαδάκια στην παραλία και ένα κάστρο από άμμο, ήταν μερικές από αυτές, κάνοντας τα παιδιά να ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ακόμα μια νέα θεματική ενότητα που ξεκίνησε στις δομές μας αφορούσε την οικογένεια των λουλουδιών. Πρώτα, μιλήσαμε για τη σωστή φροντίδα τους και τον τρόπο μεταφύτευσης τους και έπειτα δημιουργήσαμε μικρά καδράκια με τοπία λουλουδιών. Η δραστηριότητα ολοκληρώθηκε μεταφυτεύοντας μερικά αληθινά λουλούδια στην αυλή του ΚΔΑΠ Kineis, δίνοντάς της νέα μορφή.

Η εκμάθηση δεν σταματά ποτέ. Έτσι, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα μέσω εκπαιδευτικών βίντεο να μάθουν τη διαδικασία της πέψης και ποια στοιχεία συμβάλλουν στην ολοκλήρωση αυτής. Παράλληλα, στο μάθημα αγγλικών τα παιδιά έμαθαν καλοκαιρινές λέξεις, που έχουν σχέση με τα πράγματα που παίρνουμε στην παραλία, ενώ στην ρομποτική δημιούργησαν έναν φίλο, το Μάιλο, για να τους κρατά συντροφιά. Η εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Kinesis ολοκληρώθηκε με χορογραφίες σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, όπου οι χορευτικές ικανότητες των παιδιών μας εντυπωσίασαν.

Ενημερωτικό δελτίο