• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Μιλώντας στα παιδιά για τον κορονοϊό.

Καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητά μας, μία από τις ανησυχίες των γονέων αποτελεί η συζήτηση με τα παιδιά τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η συζήτηση αυτή χρειάζεται να γίνει άμεσα, αφού θα ήταν καλύτερο το κάθε παιδί να ενημερωθεί από τους γονείς του και όχι από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι γονείς είναι να μην βομβαρδίσουν τα παιδιά με πολλές πληροφορίες αλλά να δώσουν έμφαση στα μέτρα προφύλαξής τους. Θα ήταν σκόπιμο να μην μεταφέρουν το άγχος τους και να διαχειριστούν την κατάσταση με ψυχραιμία. Ακόμη σημαντικό είναι να λύσουν οποιαδήποτε απορία προκύψει μέσα από ένα καθησυχαστικό κλίμα.

Τέλος, προσπαθήστε να μην αλλάξετε, όσο αυτό είναι εφικτό, τις συνήθειές του παιδιού σας και δημιουργήσετε ένα “πρόγραμμα ημέρας”, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Μην φοβάστε λοιπόν να μιλήσετε στα παιδιά σας αλλά θυμηθείτε να το κάνετε πολύ σχολαστικά, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς με την σειρά μας, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι προπονητές των δομών ΚΔΑΠ Kinesis, από αύριο που θα υποδεχθούμε ξανά, τα μικρά μας αστεράκι!!

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com