• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Κοπή βασιλόπιτας του παιδικού τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στη δομή μας το παιδικό τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς που πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας των μελών της στις εγκαταστάσεις μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και παιδιά που εμπιστεύονται πολλά χρόνια τώρα την Ακαδημία Γ.Α.Σ. Κιλκίς για την άθληση των παιδιών τους.

Επίσης, στην εκδηλώση παρευρέθηκαν οι επικεφαλείς αλλά και εκπαιδευτικοί του συλλόγου: κ. Λαπατίνας Παναγιώτης (πρόεδρος), κ. Μαυρογενίδης Παναγιώτης (αντιπρόεδρος), κ. Μαβίδης Βλάσης (ειδικός γραμματέας), κ. Αλτιπαρμακίδης Γιώργος, κα. Κανελιά Μαρίνα και κ. Μισαηλίδης Φίλιππος, γυμναστές του συλλόγου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τη κοπή της βασιλόπιτας για τα μέλη και το προσωπικό του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, ενώ τυχερός της φετινής χρονιάς, βρίσκοντας το φλουρί, στάθηκε ο ίδιος ο σύλλογος, κάτι που φανερώνει ότι θα είναι μια πολύ καλή και εποικοδομητική χρόνια.

Στη συνέχεια μοιράστηκε βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, με το φλουρί να κερδίζει η μικρή Αλεξία Ασβεστοπούλου. Στην τυχερή της χρονιάς, εκτός από πολλές ευχές για ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο επιτυχίες, δόθηκε ένα γούρι του 2019, φτιαγμένο από τα παιδιά του τμήματος των εικαστικών της δομής ΚΔΑΠ Kinesis for kids και μία δωροεπιταγή αξίας 30€.

Έπειτα, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν χορεύοντας Zumba, σε ένα μάθημα διαφορετικό από τα υπόλοιπα, ενώ όλοι οι μικροί μας φίλοι αποχωρώντας από την εκδήλωση πήραν ως δώρο μία αθλητική κόκκινη τσάντα με το λογότυπο του παιδικού τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς και του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, που ήταν και ο χορηγός της εκδήλωσης.

Τέλος, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τα παιδιά που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται, καθώς προσπαθούμε και εμείς να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στις συνεχείς προσπάθειες του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, παίζοντας ενεργητικό ρόλο σε αυτές.

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com