• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το Kinesis Gym και τα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for junior πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Στη μικρή μας αυτή γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και παιδιά που μας εμπιστεύονται για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, αλλά και μέλη και φίλοι του γυμναστηρίου που μας επιλέγουν για την εκγύμναση και τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης και υγείας, γεμίζοντας την αίθουσα της δομής μας με πολλά χαμόγελα.

Η εκδήλωσή μας ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας του προσωπικού του γυμναστηρίου και των ΚΔΑΠ. Οι τυχεροί της φετινής χρονιάς ήταν δύο, ο Μισαηλίδης Φίλιππος και ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης, στους οποίους ευχόμαστε υγεία, ευεξία και δύναμη. Στη συνέχεια ακολούθησε κλήρωση και μοιράστηκαν δώρα σε 18 τυχερούς καλεσμένους, προσφορά των καταστημάτων που συμμετέχουν στην Kinesis smart card, και τα οποία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους.

Τέλος, μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους βασιλόπιτα, με το φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του μικρού Δημήτρη Παπαθεοδώρου, ο οποίος ήταν και ο τυχερός που κέρδισε, εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές και επιτυχίες 2019, μία ετήσια V.I.P. συνδρομή στο γυμναστήριο μας αξίας 600,00€.

Πέρα όμως από την κοπή της βασιλόπιτας, η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, μαζέψαμε τρόφιμα μακράς διάρκειας με σκοπό να δοθούν σε άτομα ή οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα μας αυτό ήταν άμεση και ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που έσπευσε να δώσει και να προσφέρει στους συνανθρώπους μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε άλλη μία φορά όλο τον κόσμο που μας εμπιστεύεται τόσα χρόνια και υποστηρίζει τις προσπάθειές μας και φυσικά τα καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε: Domino, Κατάστημα ρούχων 14, Σμιάρης, Panoramix, Χαριτίδου αξεσουάρ, Beer house, BIONIKE Φαρμακείο Κική Γεωργιάδου, εσώρουχα, G&D, Επίκεντρο γυναικεία ρούχα, παιχνίδια Ανανιάδης, Αλχημιστής, βιβλιοπωλείο Ηλιάδης Χρήστος, My Perfume, οίκος μόδας Μπουτίκ, Kinesis shop.

 

Ενημερωτικό δελτίο