• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Καλοκαιρινές αποδράσεις! Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids εν δράσει….

Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτοι ενέργεια είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την νέα σχολική χρονιά 2018-2019 στο ΚΔΑΠ kinesis for kids!Οι μικροί μας μαθητές επέστρεψαν ανανεωμένοι από την καλοκαιρινή αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp όπου και πέρασαν το διάστημα 20-26 Αυγούστου στις υπέροχες εγκαταστάσεις του χωριού Village.
Οι μέρες ήταν πραγματικά τόσο γεμάτες από παιχνίδια δραστηριότητες και εκδηλώσεις.Τα παιδάκια μας συμμετείχαν καθημερινά σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως τοξοβολία, ιππασία, αναρρίχηση αλλά και Ping Pong, roller, και CrossFit !Οι καθημερινές μας επισκέψεις στη θάλασσα μας έφεραν πιο κοντά με τα άλλα παιδάκια και μας χάρισαν πολλά ομαδικά παιχνίδια στην παραλία! Είχαμε την χαρά και την ευκαιρία να γνωρίσουμε απο κοντά την εξειδικευμένη Zumba Instructor Christine Papado από την οποία θα μάθουμε φέτος να χορεύουμε σε zumba ρυθμούς στη δομή μας στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Αξίζει να αναφερθεί πως οι τελετές υποδοχής και αποχωρισμού μας συγκίνησαν ιδιαίτερα κάτι που θα θυμόμαστε για καιρό.


Εκ μέρους της διεύθυνσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπευθύνους της κατασκήνωσης Skouras Camp για την άψογη εξυπηρέτηση τις άρτιες αθλητικές και οικιστικές εγκαταστάσεις αλλά και το εξαιρετικά πρόθυμο προσωπικό. Ευχαριστούμε πολύ την κοινοτάρχισσα Καλλιόπη τις ομαδάρχισσες Ναταλία και Ιωάννα καθώς επίσης και τον ομαδάρχη Άρη για την καθημερινή τους προσφορά στα παιδάκια μας. Ευχαριστούμε Skouras Sports Camp που χάρισες στους μαθητές μας ένα καλοκαίρι γεμάτο αναμνήσεις,εμπειρίες και ατελείωτες ώρες ξεγνοιασιάς! 

 


Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com