• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Φθινοπωρινό κλίμα στη δομή ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και τα παιδιά με μεγάλη ανυπομονησία επέστρεψαν στη δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids, έτοιμα για νέες δημιουργίες! Εκεί, τα περίμενε μία έκπληξη, καθώς υπήρχαν μικρά δωράκια γι’ αυτά και η ανταμοιβή ήταν χαμογελαστά πρόσωπα!

Τις επόμενες μέρες ξεκίνησε η διακόσμηση της δομής. Καθώς έχει αρχίσει να έρχεται το φθινόπωρο την ώρα των εικαστικών κατασκευάστηκαν διάφορα ζώα του δάσους, κλαδιά με φύλλα κι ένα σχολικό λεωφορείο που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη στην είσοδο. Έτσι, με ομαδική εργασία το ΚΔΑΠ Kinesis ντύθηκε με τα φθινοπωρινά του!

Δεν έλλειψε από το πρόγραμμα και η αγαπημένη ώρα της μαγειρικής. Οι ανυπόμονοι μάγειρες του ΚΔΑΠ Kinesis for kids μπήκαν και πάλι στην κουζίνα τους. Το μενού έγραφε κουλουράκια κανέλας με κακάο. Ακολουθώντας πιστά τη συνταγή τους ξεκίνησαν να αναμειγνύουν τα υλικά και μόλις η ζύμη τους ήταν έτοιμη έπλασαν μικρά σοκολατένια μπαλάκια και τα φούρνισαν!

Με μία ακόμη δραστηριότητα πέρασαν δημιουργικά τον χρόνο τους τα παιδιά, που ακούει στο όνομα ζωγραφική. Έτσι λοιπόν, στο τέλος του μαθήματος είχε δημιουργηθεί η πιο όμορφη κυρία-Φθινοπωρινούλα για να ολοκληρώσει τη σύνθεση του φθινοπωρινού κλίματος της δομής.

Η πρώτη εβδομάδα του ΚΔΑΠ Kinesis for kids πέρασε ευχάριστα και δημιουργικά με πολλή όρεξη και διάθεση! Καλή σχολική χρονιά!

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com