• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Φροντίζουμε για την υγεία των παιδιών μας!

Όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε: “Πάνω απ’ όλα η υγεία μας και κυρίως η υγεία των παιδιών μας!” Και πράγματι! Η αξία της είναι ανεκτίμητη. Η σωστή διατροφή, ο περισσότερος ύπνος και η άσκηση είναι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να φροντίζουμε γι’ αυτήν και να την προφυλάσσουμε.
Το σπουδαιότερο απ’ όλα, όμως, είναι η πρόληψη. Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούμε τις προληπτικές εξετάσεις που χρειάζονται ώστε να διασφαλίσουμε την καλή υγεία των παιδιών μας και να το προφυλάξουμε. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί μέχρι την ηλικία των 12-13, η ανάπτυξη του παιδιού γίνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και έτσι πρέπει να την παρακολουθούμε. Με αυτό τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του παιδιού, αλλά και να προλαβαίνουμε τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν, με σκοπό την έγκαιρη αντιμετώπιση τους.

Έχοντας αυτόν τον στόχο, το γυμναστήριο KINESIS σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ μας, kinesis for kids και kinesis for junior παρείχε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου την δυνατότητα ιατρικής επίσκεψης και εξέτασης για τα παιδιά μας. Αυτή περιελάμβανε την έκδοση κάρτας υγείας μετά από εξετάσεις καρδιογραφήματος, κλινικής εξέτασης, ακρόασης καρδιάς ,πνεύμονα και ζωτικών σημείων . Η διαδικασία αυτή αποτέλεσε μια δική μας πρωτοβουλία και προσφορά σε γονείς και παιδιά, με σκοπό να τεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος το θέμα της υγείας και της πρόληψης.
Έτσι, το πρωί του Σαββάτου γιατρός υποδέχτηκε παιδιά και από τα δύο ΚΔΑΠ στο γυμναστήριο KINESIS με σκοπό τον πλήρη ιατρικό τους έλεγχο. Η προσέλευση των γονέων με τα παιδιά τους ήταν μεγάλη, ενώ τα τελευταία έδειχναν τον ενθουσιασμό τους για την όλη διαδικασία. Η τόσο μαζική και ενεργή ανταπόκριση και συμμετοχή στην παρούσα πρωτοβουλία κάνει φανερή την επίτευξη του αρχικού στόχου που τέθηκε. Η μέριμνα για την υγεία μας και η πρόληψη οφείλουν να είναι πάντοτε η πρώτη μας προτεραιότητα, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά μας!

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com