• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Επίδειξη ενόργανης γυμναστικής και απονομή έγχρωμων ζωνών karate.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής μας στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids 21ης Ιουνίου 20 η επίδειξη του παιδικού τμήματος της ενόργανης γυμναστικής από τις μικρές μας αθλήτριες και οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών των παιδικών τμημάτων καράτε του γυμναστηρίου Kinesis-Gym.


Όλο αυτό το διάστημα οι προπόνησεις και οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις και επίπονες, έτσι το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου μιας συστηματικής και μεθοδευμένης προσπάθειας που λαμβάνει χώρα τόσο ΚΔΑΠ Kinesis for kids, όσο και στο γυμναστήριο Kinesis-Gym.
Η αθλητική παιδεία είναι για μας στάση ζωής, μέσα από τις καθημερινές μας προπονήσεις καταφέραμε να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με τις αξίες της ομαδικότητας της συνεργασίας της εργατικότητας μα πάνω από όλα της ευγενούς άμιλλας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε τα θερμά μας “συγχαρητήρια” σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, να πουμε ενα μεγάλο “ευχαριστώ”σε όλους τους γονείς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις, είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση γι’ αυτό που κάνουμε. Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας κ.Μάρκο Μαγδαλιανίδη, προπονητή ενόργανης και ρύθμικης γυμναστικής και κ. Αντώνη Γιαννακίδη, προπονητή του παιδικού τμήματος καράτε, οι οποίοι με την εμπειρία και την γνώση τους καθοδήγησαν τα παιδιά και βγήκε αυτό το άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα!


Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com