• Τηλ.: 2341 022220
  • Ώρες λειτουργίας; 13:00 - 21:30
  • Διεύθυνση; Εθ. Αντιστάσεως 27

ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ KINESIS LAND

Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει στο Kinesis Land η οποία ήταν αφιερωμένη στα οχήματα. Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα με το θέμα και ανυπομονούσαν να ξεκινήσει το μάθημα.

Τα παιδιά αφού συγκεντρωθήκαν στην παρεούλα μίλησαν για το αγαπημένο τους όχημα. Στη συνέχεια μαζί με την δασκάλα συζήτησαν για τους κίνδυνους που κρύβουν τα οχήματα, αλλά και πως μπορούν να τα χρησιμοποιούν υπεύθυνα με την βοήθεια των φαναριών (κοκκινο,πρασινο,πορτοκαλι), αλλά και του τροχονόμου. Αφού έμαθαν καποια βασικά πραγματα έγιναν καποια παιδια φαναρια και κάποια τροχονομοι το παιχνιδι ειχε ηδη ξεκινησει! Σκοπος της δραστηριότητας αυτης ηταν τα παιδια να μάθουν κάποια βασικά πράγματα για τα οχήματα, να υποδηθουν τα ιδια τα φανάρια και να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Σειρα είχε, το επιτραπέζιο παιχνίδι. Τα παιδιά παρέμηναν στην παρεούλα και η δασκάλα τους μοίρασε κάποια επιτραπέζια με οχήματα. Το κάθε παιδί έπρεπε να βάλει το σωστό όχημα στην θέση του. Έπειτα, συγκεντρωθήκαν στα τραπεζάκια εργασίας, εκεί συμπλήρωσαν μια αντιστοίχηση με οχήματα και μετά τα ζωγράφησαν. Στόχος αυτής της δραστηριότητας ήταν να μάθουν τα παιδιά να αντιστοιχούν σωστά.

Η ώρα των εικαστικών είχε φτιάσει! Τα παιδιά ξεκίνησαν με ανυπομονησία να φτιάξουν τον δικo τους πύραυλο αλλά και το δικό τους τρενάκι. Χρησιμοποίησαν χάρτινα ρολάκια τα χρωμάτισαν και κολλήσαν μικρά χαρτονάκια όπου ήταν απαραίτητο. Στόχος της δραστηριότητας ήταν τα παιδιά να συνεργαστούν μεταξύ τους αλλά και με τις δασκάλες τους να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους.

Η εβδομάδα τέλειωσε με τους μικρούς μας φίλους ενθουσιασμούς με τις κατασκευές που δημιουργήσαν και με αυτά που έμαθαν.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com