• Τηλ.: 2341 022220
  • Ώρες λειτουργίας; 13:00 - 21:30
  • Διεύθυνση; Εθ. Αντιστάσεως 27

Σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση το ΚΔΑΠ KINESIS

Το μάθημα ρομποτικής αυτής της εβδομάδας φόρεσε τα γιορτινά του στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids! Οι μικροί ρομποτιστές άνοιξαν το πρόγραμμά τους και ξεκίνησαν τη συναρμολόγηση. Έφτιαξαν βήμα βήμα έναν Ρούντολφ με τελικό στόχο να τον προγραμματίσουν να διανύει μια συγκεκριμένη απόσταση. Αφού ολοκληρώθηκε ο στόχος τους, αποσυναρμολόγησαν τα κομμάτια τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Οι μικροί μας σεφ την ώρα της μαγειρικής έφτιαξαν πεντανόστιμα μπισκότα βουτύρου. Έφτιαξαν την εύπλαστη ζύμη τους, άνοιξαν με τον πλάστη κι έκοψαν με αστεράκια κουπάτ. Αφού ψήθηκαν δημιούργησαν δεντράκι από αστέρια. Πασπάλισαν με άχνη-ζάχαρη και γλάσο πράσινο κι έτοιμα να ικανοποιήσουν τα στομαχάκια!

Γιατί άραγε ο Άγιος Βασίλης να φορά πάντα κόκκινα; Αυτό το ερώτημα απαντήσαμε με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis την ώρα των εικαστικών και συνεχίσαμε με την κατασκευή μας. Κόψαμε την κόκκινη στολή του, προσθέσαμε βαμβάκι και τέλος την απλώσαμε με μανταλάκια. Η αστεία κατασκευή μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Άλλο ένα χριστουγεννιάτικο μάθημα κοπτικής-ραπτικής ολοκληρώθηκε στο μάθημα “Catwalk”. Οι μικρές μας σχεδιάστριες μόδας έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες στέκες και τις διακόσμησαν όπως επιθυμούσαν. Σχεδίασαν, έκοψαν και κόλλησαν. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές αυτής της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν στο “Φτιαξ’ το μόνος σου”. Τα παιδιά δημιούργησαν άλλο ένα στολιδάκι για το δέντρο τους . Έτσι, σχεδίασαν τα τσόχινα γάντια τους σε κόκκινο και πράσινο χρώμα, έκοψαν και διακόσμησαν σε χριστουγεννιάτικους τόνους κρέμασαν κορδελάκι κι έτοιμο!

Οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Αναμένετε για της επόμενης εβδομάδας! Καλό Σαββατοκύριακο!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com