• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Party λήξης του ΚΔΑΠ kinesis for kids στον πολυχώρο Carabus

Tην Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Carabus η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Γονείς και φίλοι των παιδιών παρευρέθησαν στη γιορτή μας για να παρακολουθήσουν την απαιτητική επίδειξη ενόργανης γυμναστικής του παιδικού τμήματος καθώς επίσης και τις εντυπωσιακές χορογραφίες των παιδικών τμημάτων Zumba junior και Zumba kids.  Επίσης, δόθηκαν τα “πτυχία” Zumba και ενόργανης γυμναστικής στα παιδιά της δομής μας ως επιβράβευση για τον ακατάπαυστο ζήλο τους στα προγράμματα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και δικαίωσε τις προσπάθειες μια ολόκληρης χρονιάς τόσο της εξειδικευμένης Zumba instructor κ.Barbora kosmidou όσο και του ιδιαίτερα απαιτητικού προπονητή μας της ενόργανης κ.Μάρκου Μαγδαλιανίδη. Τα παιδιά μας αποδείχθηκαν άριστοι μαθητές, η αθλητική παιδεία που τους μεταλαμπαδεύτηκε, η επιμονή για την κατάκτηση του στόχου, η συνεργασία, η ομαδικότητα και η μεθοδικότητα φάνηκαν εχθές στην γιορτή μας κάνοντας περήφανους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Εκ μέρους της διεύθυνσης του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς που μας στηρίξατε και μας εμπιστευτήκατε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς, γυμναστές, προπονητές, παιδαγωγούς   της  δομής μας  για την άψογη συνεργασία καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Και φυσικά την διεύθυνση 
του Πολυχώρου CARABUS Pool Bar και τον κ. Στέλιο Γαλείδη προσωπικά για την φιλοξενία στις άψογα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις τους.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι γεμάτο ξεκούραση, χαλάρωση και πολλά μπάνια!Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! 😊
💕

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com