• Τηλ.: 23410 22220
 • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
 • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

The Event Will Start In

 • 0

  Μέρες

 • 0

  Ώρες

 • 0

  Min

 • 0

  Sec

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Χριστούγεννα, γιορτή χαράς, δημιουργίας και διασκέδασης!!! Το γυμναστήριο Kinesis Gym και το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids θα συμμετέχει και φέτος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς με τις παιδικές ομάδες Zumba junior και Zumba kids και τις ομάδες Ρυθμικής, Ενόργανης, Ακροβατικής γυμναστικής καθώς και με τα παιδικά τμήματα Dance Angels και την παιδική χορωδία των δομών μας.

Το Σαββάτο 22 Δεκεμβρίου 2018 λοιπόν στις 12:00 θα παρουσιάσουμε το ευφάνταστο και δημιουργικό πρόγραμμά  μας.

Αρχικά, η ομάδα Zumba junior του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θα μας χορέψει με θέμα: “Οι μικρές πριγκίπισσες του Kinesis”, ενώ η ομάδα Zumba kids του ΚΔΑΠ Kinesis for Junior θα παρουσιάσει χορευτικά με θέμα: “Χιονισμένα Χριστούγεννα”. Κλείνοντας, η ομάδα Zumba kids & Junior του γυμναστηρίου Kinesis-Gym θα μας εντυπωσιάσει με τις χορογραφίες της με θέμα: “Let’s Christmases Party”, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η εκπαιδεύτρια Zumba kids Instructor των δομών και του γυμναστηρίου μας, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Έπειτα, η παιδική ομάδα χορού Christmas Angels του ΚΔΑΠ Kinesis for Junior θα μας παρουσιάσει χορογραφία με θέμα: “Snow Party” και η παιδική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θα μας εκπλήξει με τις κινήσεις της με θέμα: “Γυμναστική με Χριστουγεννιάτικη διάθεση”, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια των δομών μας Ματίνα Τιμίνη

Στη συνέχεια η παιδική ομάδα Ενόργανης και Ακροβατικής Γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις με θέμα: “Οι Μικρές γυμνάστριες του Kinesis σε δράση”, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο προπονητής ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής των δομών μας .κ. Μάρκος Μαγδαλιανίδης.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει η παιδική χορωδία των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids & Junior, η οποία θα μας πει τα κάλαντα λίγο διαφορετικά…!!!

Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τα αστεράκια μας να λάμπουν πάνω στη σκηνή!!!

Ενημερωτικό δελτίο