• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Τοίχος αναρρίχησης

Η αναρρίχηση είναι μια δραστηριότητα που προσφέρει κοινωνική αλληλεπίδραση χωρίς να είναι ανταγωνιστική. Ιδιαιτέρα στις ηλικίες 6-12 ετών δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Είναι μία δραστηριότητα που απαιτεί συνδυασμό δημιουργικής σκέψης και σωματικής δραστηριότητας και συχνά αναδεικνύει παιδιά που είναι λιγότερο “αθλητικά”. Υπάρχουν διαδρομές διάφορων βαθμών δυσκολίας ώστε κάθε παιδί να δοκιμάζει μια διασκεδαστική, άνετη και προκλητική εμπειρία σκαρφαλώματος ανάλογα με τις ικανότητες του.Η αναρρίχηση, μεταξύ άλλων, αναπτύσσει τη γενναιότητα και την ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες συνθήκες, προωθεί υγιεινές επιλογές ζωής, διδάσκει πειθαρχία και συγκέντρωση, τα παιδιά μαθαίνουν με χαμηλό κίνδυνο σε πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον και είναι σούπερ διασκέδαση.

 

Εκπαιδευτής

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου. Διεθνές αναγνωρισμένος EMS, TRX, Power Plate & Personal trainer. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP & RPM trainer με πολλές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια με αντικείμενο την μαζική και προσωπική άθληση (Group & personal training) Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο Κιλκίς και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου.

Συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της CrossTraining School και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής.  Από τον Οκτώβριο του 2014 προσκεκλημένος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στο μάθημα της ειδικότητας “Δραστηριότητες κλειστού χώρου” για σειρά διαλέξεων σε θεωρία και πράξη, με αντικείμενο την λειτουργική προπόνηση με ιμάντες αιώρησης, TRX suspension training. Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP, RPM, PILATES , CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ , όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών).

 

Ενημερωτικό δελτίο