• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20
yoga

Pilates yoga

Η yoga και το pilates μπορούν στις μικρές ηλικίες να χτίσουν γερή αυτοπεποίθηση και σεβασμό. Είναι μια σπάνια ευκαιρία για το παιδί να νιώσει και ότι παίζει, αλλά και να είναι συγκεντρωμένο, χωρίς την πίεση ότι θα κάνει κάτι λάθος. Μπορεί να βοηθήσει τα ντροπαλά παιδιά με την αυτοπεποίθησή τους, και τα πιο αθλητικά παιδιά να διατηρούν την φυσική τους κατάσταση σε καλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, η ιδεολογία της yoga προωθεί αξίες όπως η καλοσύνη, η ειλικρίνεια, η μετριοπάθεια, η ευγνωμοσύνη και η αυτοπειθαρχία. Επίσης, ενισχύει τη δύναμη του παιδιού, βοηθά στην απόκτηση καλύτερης αίσθησης ισορροπίας  και το μαθαίνει να συντονίζει καλύτερα τις κινήσεις του και τα άκρα του σώματός του.

 

Εκπαιδευτικοί

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑΝΑΝΗ

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα <<ΣΤΙΒΟ>>.

Έχω παρακολουθήσει σεμιναρίο YOGA FOR KIDS και παιδαγωγικής γυμναστικής. Είμαι υπεύθυνη στο χώρο του fitness στο Kinesis-Gym, άρτια εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας. Aναλαμβάνω στο χώρο του fitness προγράμματα ασκήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου ξεχωριστά.

Είμαι υπεύθυνη στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids των τμημάτων παιδαγωγική γυμναστική και Yoga for kids.

Ενημερωτικό δελτίο