• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Παιδαγωγική γυμναστική

Η σωματική δραστηριότητα προσφέρει σημαντικά οφέλη στα παιδιά.Τα βοηθάει να αναπτύξουν ένα υγιές μυοσκελετικό και καρδιαγγειακό σύστημα, να δυναμώνουν τα οστά, οι μύες και οι αρθρώσεις, ενώ παράλληλα γυμνάζονται η καρδιά και οι πνεύμονες. Επιπλέον, αναπτύσσεται η ικανότητα νευρομυϊκής συναρμογής. Τα παιδιά αποκτούν καλύτερο έλεγχο του σώματος και των κινήσεών τους, βελτιώνοντας τα αντανακλαστικά τους και αναπτύσσοντας τον συγχρονισμό ματιών και άκρων. Τέλος, στα παιδιά που ασκούνται συστηματικά παρατηρείται αισθητή βελτίωση στον έλεγχο του άγχους, μιας και η άσκηση είναι ένα κατεξοχήν μέσο ψυχαγωγίας και εκτόνωσης.

 

Εκπαιδευτικός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑΝΑΝΗ

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα <<ΣΤΙΒΟ>>.

Έχω παρακολουθήσει σεμιναρίο YOGA FOR KIDS και παιδαγωγικής γυμναστικής. Είμαι υπεύθυνη στο χώρο του fitness στο Kinesis-Gym, άρτια εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας. Aναλαμβάνω στο χώρο του fitness προγράμματα ασκήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου ξεχωριστά.

Είμαι υπεύθυνη στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids των τμημάτων παιδαγωγική γυμναστική και Yoga for kids.

Ενημερωτικό δελτίο