• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Movie time

Οι ταινίες είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσουμε το δεσμό μας με τα παιδιά μας. Είναι μια δραστηριότητα που τα χαλαρώνει και τα διασκεδάζει στο τέλος μιας γεμάτης και κουραστικής μέρας. Επιπλέον, οι παιδικές ταινίες έχουν πάντα κρυμμένο ένα νόημα που θα αγγίξει τα παιδιά θα τους δώσει την ευκαιρία να ξετυλίξουν τα δικά τους συναισθήματα και τις δικές τους σκέψεις. Η ταινία μπορεί, επίσης, να αποτελέσει αφορμή για κάποια κουβέντα, για κάποια ζωγραφιά, κατασκευή ή ακόμα και κάποιο θεατρικό παιχνίδι που θα παίξει με τους φίλους του. Η θεματολογία των ταινιών ποικίλει και διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

 

Εκπαιδευτικοί

ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ

Είμαι πτυχιούχος του παιδαγωγικού τμήματος νηπιαγωγών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο ΚΔΑΠ kinesis for kids ασχολούμαι με τα μαθήματα των εικαστικών, της δημιουργικής γραφής, της φιλαναγνωσίας καθώς επίσης και με το θεατρικό παιχνίδι. Βασικός μας στόχος, μέσα από τα μαθήματα αυτά είναι να περάσουμε στα παιδιά μας, με τρόπο αβίαστο και ψυχαγωγικό, τα μηνύματα αυτά που θα θέσουν τα θεμέλια για την εξέλιξη τους σε έναν μελλοντικά υπεύθυνο και ισορροπημένο πολίτη.

Η ενασχόληση με τα παιδιά κρύβει ένα συναισθηματικό θησαυρό και είμαι ευγνώμων για τις γεμάτες και δημιουργικές μέρες που περνάω μαζί τους στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΟΥΛΗ

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου.

Η ειδικότητά μου, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αφορά στις τέχνες στην εκπαίδευση. Επιπλέον, διαθέτω 4ετή εμπειρία στην παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Στο Κδαπ Kinesis for kids μου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθώ με την ενισχυτική διδασκαλία καθώς και με τα αντικείμενα των εικαστικών, του θεατρικού παιχνιδιού, της φιλαναγνωσίας και της μαγειρικής και να βοηθήσω τα παιδιά να εκφραστούν αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες μέσα από αυτά.

 

 

Ενημερωτικό δελτίο