• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Ενισχυτική διδασκαλία

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα. Για τους περισσότερους είναι ευκαιρία να υποσχεθούν κάτι στον εαυτό τους ή να θέσουν στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν. Έτσι, μέσα από την ενισχυτική διδασκαλία, εκτός από την υλοποίηση των καθημερινών σχολικών μαθημάτων και τις τακτικές μας επαναλήψεις, καταφέρνουμε να βοηθούμε τους μικρούς μας μαθητές να προετοιμάζονται επαρκώς για το σχολείο και να γεμίσουν εφόδια, τέτοια που θα τους βοηθήσουν όχι μόνο να θέτουν στόχους αλλά και να τους πετυχαίνουν.

 

Εκπαιδευτικοί

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΝΑ

Είμαι  πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με ειδικότητα αυτή του Ιστορικού.

Η αγάπη μου για τα παιδιά και  τη διδασκαλία με ώθησαν στο να ακολουθήσω το επάγγελμα του Εκπαιδευτικού.

Στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ΚΔΑΠ KINESIS FOR KIDS  μου δίνεται η ευκαιρία να έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τα παιδιά  και να τους μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου, ώστε να προετοιμάζονται κατάλληλα για το σχολείο. Αξίζει  να σημειώσω πως στα τμήματα  ενισχυτικής διδασκαλίας φροντίζουμε να εξασφαλίζεται ένα πνεύμα διδασκαλίας, αμοιβαίου σεβασμού, δημιουργικότητας και ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στα παιδιά, στα δικά μας παιδιά !!!

Πάνω απ ‘όλα, όμως δίνεται στα παιδιά μας η δυνατότητα να αποκτήσουν την πνευματική εκείνη πανοπλία, προκειμένου να γίνουν σωστοί, δημιουργικοί, δραστήριοι και υπεύθυνοι πολίτες του αύριο!

 

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΟΥΛΗ

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου.

Η ειδικότητά μου, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αφορά στις τέχνες στην εκπαίδευση. Επιπλέον, διαθέτω 4ετή εμπειρία στην παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Στο Κδαπ Kinesis for kids μου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθώ με την ενισχυτική διδασκαλία καθώς και με τα αντικείμενα των εικαστικών, του θεατρικού παιχνιδιού, της φιλαναγνωσίας και της μαγειρικής και να βοηθήσω τα παιδιά να εκφραστούν αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες μέσα από αυτά.

Ενημερωτικό δελτίο