• Τηλ.: 2341 022220
  • Ώρες λειτουργίας; 13:00 - 21:30
  • Διεύθυνση; Εθ. Αντιστάσεως 27

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά, είμαστε σε αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for Kids.

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανοίγουν και πάλι, μετά από τη δίμηνη αναστολή λειτουργίας τους λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19. Πιθανόν ξεκινάει και η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, καθώς απευθύνονται στην ίδια ηλικιακή κατηγορία 5-12 ετών.

Οι δομές μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, με πλήρη απολύμανση και καθαρισμό των χώρων και όλου του εξοπλισμού και είναι πλέον έτοιμες να δεχθούν και πάλι τους μικρούς μαθητές. Τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και πάλι δημιουργικές ώρες παρέα. Με το άνοιγμα των δομών, οι χώροι θα αερίζονται επαρκώς και θα απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε δραστηριότητα. Οι δράσεις που αφορούν άθληση, όπως ο χορός, το καράτε και η ενόργανη γυμναστική θα πραγματοποιούνται με παιγνιώδη τρόπο και με τις κατάλληλες αποστάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Τα παιδιά κατά την είσοδό τους θα θερμομετρούνται και θα καθαρίζουν τα χέρια τους μετά από κάθε δραστηριότητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό των δομών είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ένδειξη αδιαθεσίας.

Οδηγίες προς τους γονείς:

Παρακαλείσθε, για την ομαλή λειτουργία των δομών και για την ασφάλεια όλων:

  • Να ενημερώνετε το προσωπικό κατά την έλευση των παιδιών για τυχόν προβλήματα υγείας των παιδιών, ή για ύπαρξη κρούσματος κορωνοιού στο οικείο περιβάλλον.
  • Να παρέχετε στα παιδιά μάσκα την οποία είναι υποχρεωμένα να φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους των δομών.
  • Να παραμένετε με τα παιδιά στο σπίτι σε περίπτωση αδιαθεσίας.
  • Να μην εισέρχεσθε οι ίδιοι στις δομές κατά την έλευση ή την αποχώρηση των παιδιών.
  • Να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ αναμένετε τις αποχώρηση των παιδιών.

Είμαστε σίγουροι ότι με την κατάλληλη προσοχή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των δομών και να παρέχουμε στα παιδιά τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να επιστρέψουν και πάλι με ασφάλεια στις δραστηριότητές τους, αφού δοθεί το “πράσινο φως” των αρμοδίων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τις γραμματείες των δομών μας:

  • ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, 21ης Ιουνίου 20, τηλ. 2341022220
  • ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, Εθνικής Αντιστάσεως 27, τηλ. 2341022280

Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική χρονιά και ανυπομονούμε να βρεθούμε από κοντά!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com