• Τηλ.: 2341 022220
  • Ώρες λειτουργίας; 13:00 - 21:30
  • Διεύθυνση; Εθ. Αντιστάσεως 27

Ενόργανη και Ακροβατική γυμναστική

Η ενόργανη γυμναστική είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα που περιλαμβάνει γυμναστικές ακροβατικές ασκήσεις και στοιχεία χορού με τη χρήση οργάνων. Με τη ενόργανη γυμναστική τα παιδιά καλλιεργούν όλες τις φυσικές του ικανότητες, όπως ταχύτητα, δύναμη, ευλυγισία, μυϊκή συναρμογή, χάρη και χορευτικότητα. Τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα τους, μαθαίνουν να το ελέγχουν και να απολαμβάνουν την κίνηση που προέρχεται από δραστηριότητες της καθημερινότητας τους. Μαθαίνουν να εκφράζονται δημιουργικά μέσα από το σώμα τους με τη βοήθεια της μουσικής και του χορού, να εξελίσσουν τη φαντασία τους και φυσικά να διασκεδάζουν. Επιπλέον, διοχετεύουν την ενεργητικότητα τους με τρόπο ωφέλιμο τόσο για το σώμα τους όσο και για το πνεύμα τους.

Για την εκγύμναση των παιδιών μας δεν θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο….

Έτσι επιλογή μας είναι η Αγγελική Γιαννάκα. Η Αγγελική είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την Ενόργανη Γυμναστική. Υπήρξε η ίδια αθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής για 13 χρόνια όπου ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό καταφέρνοντας να έχει πολλές διακρίσεις σε όλη την αθλητική της καριέρα. Στις διακρίσεις περιλαμβάνονται 6 μετάλλια από Πανελλήνια πρωταθλήματα (2012 – 2015) στο σύνθετο ατομικό, στο έδαφος, στην δοκό ισορροπίας και στους ασύμμετρους ζυγούς.

2 μετάλλια από σχολικά Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 6 μετάλλια σε διεθνή Meeting .

Στην προπονητική της καριέρα είναι και οι πολλές συμμετοχές στο κλιμάκιο της Εθνικής Ελληνικής ομάδας, ενόργανης γυμναστικής. Η εμπειρία της σε παιδιά ηλικιών 4 έως 15 ετών είναι μεγάλη τόσο σε τμήματα ενόργανης, ακροβατικής όσο και γενικής γυμναστικής, όντας μέλος της προπονητικής ομάδας συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα αποτελεί μέλος της ομάδας κριτών Βορείου Ελλάδος της Ενόργανης Γυμναστικής, έχοντας πάρει μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής 2018 ως κριτής.

ℹ Πληροφορίες εγγραφές στις γραμματείες των δομών μας

🔷️ ΚΔΑΠ Kinesis for kids

21ης Ιουνίου 20

☎️ 23410 22220

🔷️ ΚΔΑΠ Kinesis kids athletics

Εθνικής Αντιστάσεως 27

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com