• Τηλ.: 2341 022220
  • Ώρες λειτουργίας; 13:00 - 21:30
  • Διεύθυνση; Εθ. Αντιστάσεως 27

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

Η οικογένεια των ΚΔΑΠ Kinesis μεγάλωσε και απέκτησε τρίτο μέλος. Την Παρασκευή 20/12 λοιπόν πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της καινούριας δομής μας ΚΔΑΠ Kinesis kids Athletics, Εθνικής Αντιστάσεως 27, και ο καθιερωμένος μας αγιασμός.

Αρχικά λοιπόν τελέστηκε ο αγιασμός της δομής και τα εγκαίνια αυτής. Ακολούθησε η χριστουγεννιάτικη μας γιορτουλα η οποία άνοιξε με τα κάλαντα από την παιδική χορωδία των δομών μας και συνεχίστηκε με τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του βασιλιά”.

Επειτα, παρουσιάστηκε δείγμα της δουλειάς των παιδιών μας από τα μαθήματα της ρυθμικής, της ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής, της zumba και του dance. Χριστουγεννιατικες εικόνες, μουσικές και μηνύματα γέμισαν τις καρδιές όλων μας παρακολουθωντας τα χορευτικά και τις επιδείξεις των παιδιών μας, τα οποία για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασαν με τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό τους.

Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν για πρώτη φορά στην καινούρια μας δομή, να ενημερωθούν για τις δράσεις μας αλλά και να γευτούν νόστιμα χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους, τους γονείς και φυσικά τα παιδιά που μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια.

Η διοίκηση και το προσωπικό των ΚΔΑΠ Kinesis εύχονται σε όλους καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα με αγάπη, υγεία, χαρά και ευτυχία.

Σας περιμένουμε όλους 28/12 στις 12 μ. μ. στο χριστουγεννιάτικο χωριό στο νέο πάρκο κήπος όπου θα συμμετέχουμε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας, ενώ μεταξύ 10:00-14:00 θα λειτουργήσουμε φιλανθρωπικό μπαζαρ με προϊόντα φτιαγμένα από τα χεράκια των παίδων μας

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com