• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

5+1 λόγοι για να ζήσεις την εμπειρία του ΚΔΑΠ kinesis for kids

 Μετά από μία επιτυχημένη σχολική χρονιά και έναν επιτυχημένο κύκλο δραστηριοτήτων το ΚΔΑΠ kinesis for kids έχει βάλει  την προσωπική του σφραγίδα στην άθληση στην εκπαίδευση  και στην ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης μας.Το γεγονός αυτό έχει κάνει ιδιαίτερα περήφανους όλους τους συντελεστές του συλλογικού αυτού εγχειρήματος και δεν είναι καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς τους εξής παράγοντες:

1.Οι άριστες εγκαταστάσεις και το υπέροχο περιβάλλον.Οι αθλητικοί και εκπαιδευτικοί χώροι πληρούν όλες τις προδιαγραφές και δημιουργούν ένα αίσθημα χαράς και ξεγνοιασιάς σε κάθε μικρό επισκέπτη.

2.Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.Οι εκπαιδευτικοί,οι προπονητές και οι γυμναστές της δομής ΚΔΑΠ kinesis for kids είναι όλοι απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και έχουν εντρυφήσει στο αντικείμενο το οποίο διδάσκουν.

3.Η πληθώρα αθλητικών,εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.Στο ΚΔΑΠ kinesis for kids υπάρχει εβδομαδιαίο πρόγραμμα βάσει του οποίου κάθε παιδί παρακολουθεί τις δραστηριότητες που θέλει σύμφωνα με τα δικά του θέλω και τις δικές του ανάγκες.Έτσι,καλλιεργεί τα ταλέντα του και εξελίσσει τη προσωπικότητα του.

4.Το παιδί στο επίκεντρο.Στην κορυφή της πυραμίδας κυριαρχεί το παιδί και είναι κοινός στόχος η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης και της πολύπλευρης προσωπικότητας των παιδιών μέσα από τα μαθήματα και τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ kinesis for kids.

5.Η ενέργεια και η θετική αύρα που χαρακτηρίζει τον χώρο και τους ανθρώπους.

6.Μια μικρή πόλη ,μια μεγάλη οικογένεια!Στο ΚΔΑΠ kinesis for kids οι ανθρώπινες σχέσεις κατέχουν πρωτεύοντα ρόλο και δίνεται έμφαση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των ζητημάτων.

 

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com