• Τηλ.: 23410 22220
  • Ώρες λειτουργίας; 14:00 - 22:00
  • Διεύθυνση; 21ης Ιουνίου 20

Ενημέρωση γονέων και αγιασμός

Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους εκπαιδευτικούς για αρκετές ώρες της ημέρας και είναι σημαντικό να έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν μαζί τους και να ενημερώνονται σχετικά με τις δράσεις που παρακολουθεί το παιδί τους. Επιπλέον, η συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών αναδεικνύεται ως ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την υγιή γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Έτσι, το ΚΔΑΠ Kinesis for kids, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που πρέπει να δίνεται στην επικοινωνία μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου την πρώτη συγκέντρωση, για τη φετινή χρονιά, γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis for kids στις νέες εγκαταστάσεις της δομής, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το εκπαιδευτικό προσωπικό, να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδο των παιδιών τους. Ακόμα, ξεναγήθηκαν στους χώρους της νέας δομής Kinesis for junior και ενημερώθηκαν σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις του ΚΔΑΠ. Έπειτα, ο λόγος δόθηκε στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πληροφόρησαν τους γονείς σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων τους, καθώς και το τι έχει να προσφέρει στα παιδιά η συμμετοχή τους σε αυτά.

Τέλος, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τελετή αγιασμού του χώρου και των παρευρισκόμενων. Η διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ Kinesis for kids θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας στο κάλεσμά μας και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όλους εμάς. Δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και να παρέχουμε σε εσάς και στα παιδιά σας το καλύτερο δυνατόν με ποικίλες και δημιουργικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Ενημερωτικό δελτίο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com